Lista aplicanților Start-Up Nation. Primele proiecte EXTREM de promițătoare!

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a anunțat de curând clasamentul preliminar al beneficiarilor programului Start-Up Nation 2019, un program extrem de popular, judecând după numărul aplicanților care s-au înscris în cursa pentru cei 200.000 lei.

Așadar, documentul publicat de Minister numără 1.016 pagini și cuprinde 33.514 firme nou-înființate, care au obținut la evaluarea automatizată între 50 și 100 de puncte.

De-a dreptul suprinzătoare sunt primele firme clasate pe primele 2 poziții ale clasamentului. Acestea sunt de-a dreptul promițătoare, conducând clasamentul detașat față de următoarele firme care au obținut același punctaj. Așadar, COMPDARIUS S.R.L. promite că va crea 766.589.896 noi locuri de muncă, dintre care doar 2 persoane reprezentând categorii dezavantajate (șomeri, absolvenți după anul 2012, persoane defavorizate etc). Deci dacă vă doriți un job, aveți toate șansele să vă găsiți unul!

Cel de-al doilea Unicorn, adică milionar în angajați, este societatea al cărei nume nu este dezvăluit, sau „Denumire ștearsă din cauza limbajului nepotrivit”, cum este trecută firma în tabel de către reprezentanții Agenției pentru IMM. Aceasta promite că va angaja 23.000.000, adică toată România și ceva din diaspora. Eu cred că e un proiect ambițios pentru o țară. Doar d-aia se cheamă Start-Up Nation, nu?!

Lista aplicanți Start-Up Nation 2018, în ordinea numerelor atribuite de Registrul Unic Electronic

Rezultatele programului Start-Up Nation 2018-2019 comunicate de reprezentanții Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat au fost date publicității în cadrul unei conferințe de presă, zilele trecute:

Sursa foto: https://start-up.ro/start-up-nation-2018-2019-programul-este-un-fenomen/

Urmează acum ca aplicațiile să fie verificate dacă întrunesc criteriile de eligibilitate, ca apoi Ministerul să declare cele 10.000 de firme care vor beneficia de ajutor nerambursabil în valoare de 200.000 lei.

Descarcă Lista aplicanți Start-Up Nation 2018, în ordinea numerelor atribuite de Registrul Unic Electronic: https://we.tl/t-lHNyAqpUFS 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *