10 PODCAST-uri recomandate de prieteni

Mi-am întrebat prietenii într-o postare pe Facebook ce podcast-uri îmi recomandă și am selectat cele mai interesante dintre acestea:

TIM FERRISS SHOW

Mircea Burdușași Bogdan Ioniță‪ recomandă podcastul lui TIM FERRISS, unul dintre cei mai inovatori oameni de afaceri, distins de numeroase reviste prestigioase din străinătate. Ferriss este investitor, consultant în tehnologie și autor, având 4 best-seller-uri în palmares. Podcast-ul său a depășit 300 de milioane de descărcări și a fost selectat pentru “Best of iTunes”, de trei ani. Tim vorbește despre tehnologie și diverse topicuri de dezvoltare personală. Eu am selectat un episod despre tehnica Speed Read:

99 Percent Invisible

99 Percent Invisible, podcast-ul pe care oamenii din advertising n-ar vrea să-l asculți:

Creative Pep Talk

Creative Pep Talk „helps you build a thriving creative career!”, după cum spune realizatorul său:

CINE ȘTIE CE

Eduard Bizonacci mi-a recomandat „Teo și Victor Băra #CINEȘTIECE”, un podcast în care „Teo si Victor bat câmpii de parcă le datorează bani și discută absolut orice subiect într-un mod semi pseudo intelectual.”. Recunosc, pe mine m-a plictisit teribil, dar înțeleg că este de interes pentru câteva mii de persoane:

UPGRADE

Matei Stoicescu‪ recomandă Upgrade, by Dragoș Stanca, emisiunea despre marketing și digital, difuzată lunea de Radio Guerrilla:

Philosophize This!

Mihaela Baciu‪ mi-a recomandat Philosophize This!, podcastul de care sunt mega-hyper-încântată, care face filosofia atât de digerabilă. Recomand să-l ascultați în drum spre muncă, Steve West o să vă țină companie:

Freakonomics Radio

Andrei Ionita recomandă Freakonomics Radio, un podcast cu 8 milioane download-uri/lună, conform canalului de YouTube. Stephen J. Dubner și co-author Steve Levitt, gazdele podcast-ului, explorează diverse teme ale vieții cotidiene — de la crime și infracțiuni, până la parenting și sports. Cei doi stau de vorbă cu laureați ai premiului Nobel, experți în științe sociale și antreprenori:

365

Podcastul 365, realizat de Daniel Stanciu, are la bază un set de întrebări și o serie de invitați, care timp de 365 de zile răspund la același set de întrebări. Într-unul din episoade mă puteți asculta și pe mine:

Podcastul de Istorie și ICR Podcast

În încheiere, am să vă las cu recomandările lui Mihai Maruseac: ‪Podcastul De Istorie‪ și ICR Podcast


.

Audiție plăcută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *