Cum s-a născut ReFEEL App?

Anul trecut pe vremea asta pitch-uiam pentru prima dată ideea de aplicație care-ți aduce Pachetul de la Mama, la Innovation Labs, la Universitatea POLITEHNICA din București.

A fost primul Hackathon din viața mea. M-am înscris singură. Nu știam să scriu o linie de cod. Și am fost norocoasă să formăm o echipă nu de 3 (cât era maximul), ci de 4 colegi care să mi se alăture. Sacoșa de rafie a fost vedeta evenimentului, mi-a adus voturile publicului și niște colegi foarte faini!


În noaptea aceea, alături de Bogdan, Andrei, Vlad și Daniel am făcut mockup-urile și primul ecran de log-in. A fost o experiență intensă, mai ales că nu dormisem decât 2-3 ore și trebuia să susțin pitch-ul final, după 24 de ore de eveniment în care nu s-a prea dormit.

Un an mai târziu, pitch-uiam aceeași idee la unul dintre cele mai importante show-uri televizate, la Imperiul Leilor la PRO TV, alături de Bogdan. A fost al naibii de greu: 2 luni și ceva de discuții înainte de a ajunge în show: am completat un formular de înscriere cu un video în care-mi explicam ideea, interviu telefonic, interviu video, casting filmat, un business plan de finalizat, cu multe necunoscute și proiecții bazate pe intuiție, și în final… vestea că urma să apărem în SHOW.

Am lucrat intens, în tot acest timp, seara când ajungeam acasă, până noaptea târziu. Eram obosită, dar fericită.

În acest moment sunt din ce în ce mai aproape de a finaliza ReFeel App, aplicația pe care mi-aș fi dorit să o folosesc când eram studentă.

Be the change you want to see in the world! And fight for your dreams!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *